Canon i-sensys LBP214dw

Free!

Compare

Description

Canon i-SENSYS LBP214dw

Црно-бел печатач со една функција што нуди безбедно поврзување со мобилни уреди, практични функции и импресивен квалитет и брзина.

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon i-sensys LBP214dw”

Your email address will not be published.