Canon i-sensys LBP223dw

Free!

Compare

Description

i-SENSYS LBP223dw од Canon

Подобрете ја ефикасноста на деловното работење со брз црно-бел печатач. Тој е совршен за помали канцеларии и нуди големи брзини на печатење и опции за поврзување со мобилни уреди.

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon i-sensys LBP223dw”

Your email address will not be published.