Canon i-sensys LBP226dw

Free!

Compare

Description

Canon i-SENSYS LBP226dw

Зголемете ја продуктивноста на вашето деловно работење со големи брзини на печатење до 38 стр./мин. во A4-формат и со функцијата за двострано печатење. LBP226dw е печатач што нуди разновидни опции, безбедна работа со PIN и лесно ракување, наменет за мали, но модерни компании.

 

Линк за детална спецификација