Canon i-sensys LBP623cdw

Free!

Compare

Description

Canon i-SENSYS LBP623Cdw

Печатењето кај малите и средните деловни претпријатија ќе се подигне на повисоко ниво со i-SENSYS LBP623Cdw од Canon – извонредно сигурен и компактен печатач во боја што е едноставен за ракување и нуди двострано печатење.

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon i-sensys LBP623cdw”

Your email address will not be published.