Canon i-sensys MF445dw

Free!

Compare

Description

Canon i-SENSYS MF445dw

Печатете, скенирајте, копирајте и праќајте факс со овој компактен модел што е опремен со приспособливи контроли, двострано скенирање во едно поминување и разновидни опции за печатење од мобилни уреди.

 

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon i-sensys MF445dw”

Your email address will not be published.