Canon imageFORMULA DR-M1060

Free!

Compare
Category:

Description

Canon imageFORMULA DR-M1060

Разновиден и извонредно компактен A3 скенер со U-патека и можност за избор на директната патека за хартија. DR-M1060 е совршен за сигурно скенирање на разни видови на документи со големина до A3, а има мали димензии.

 

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon imageFORMULA DR-M1060”

Your email address will not be published.