Canon PIXMA G2411

Free!

Compare

Description

Canon PIXMA G2411

Компактен, сигурен и повеќефункционален печатач што се дополнува со мастило, идеален за домашна или канцелариска употреба со мастила за голема потрошувачка за продуктивно и економично печатење.

 

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon PIXMA G2411”

Your email address will not be published.