Canon PIXMA G3411

Free!

Compare

Description

Canon PIXMA G3411

Компактен сè-во-едно уред со Wi-Fi што се дополнува со мастило за голема потрошувачка, за економично домашно или деловно печатење од паметни уреди и од услугата Cloud.

 

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon PIXMA G3411”

Your email address will not be published.