Canon i-sensys MF443dw

Free!

Compare

Description

Canon i-SENSYS MF443dw

Повеќефункционален црно-бел печатач што е оптимизиран за мали и средни компании. Освен тоа што е издржлив, сигурен и брз, MF443dw се одликува и со приспособливи контроли и опции за поврзување со мобилни уреди.

 

Линк за детална спецификација