Canon i-sensys MF643Cdw

Free!

Compare

Description

i-SENSYS MF643Cdw од Canon

Повеќефункционален печатач во боја што е комплетно редизајниран и оптимизиран за мали и средни деловни претпријатија. MF643Cdw нуди подобрени опции за скенирање и печатење, како и автоматско двострано печатење и различни опции за печатење од мобилни уреди.

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon i-sensys MF643Cdw”

Your email address will not be published.