Canon PIXMA G1411

Free!

Compare

Description

Canon PIXMA G1411

Компактен печатач што се дополнува со мастило за голема потрошувачка за секојдневно економично печатење на живописни фотографии и остри документи во домот.

 

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon PIXMA G1411”

Your email address will not be published.