За цената и начинот на испорака ЈАВЕТЕ СЕ НА ++ 389 2 31 11 275 или ПИШЕТЕ mail на info@impegna.mk

основна дејност на компанијата

27 години со Вас!

Вршиме продажба на …

Импегна е овластен сертифициран партнер на Canon

Изнајмување на опрема …

Направете Вашето работење да биде поедноставно и побрзо!

производи и услуги

%
Позитивни критики
+
Палета на производи
+
Реализирани сервиси на опрема
+
Задоволни клиенти

За цената и начинот на испорака ЈАВЕТЕ СЕ НА ++ 389 2 31 11 275 или ПИШЕТЕ mail на info@impegna.mk

СЕРТИФИКАТИ

АКЦИЈА !

До крајот на месец Март доколку направите нарачка на…

Напредни технологии!

ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ

27 ГОДИНИ ВАШ СИГУРЕН ПАРТНЕР

Контакт

Ви стоиме на располагање за било какви дополнителни информации и стручна експертиза при изборот на Вашата опрема.

Пратете ја Вашата порака пополнувајќи ја контакт формата или јавете се на

++ 3892-31 11 275

Адреса:

ИМПЕГНА ДООЕЛ СКОПЈЕ

ул. Франклин Рузвелт 33А, 1000 Скопје

Следетене на

Copyright 2019 | ИМПЕГНА | Powered By NET4U.MK