Slide MF443
сега е
i-SENSYS X 1238i
Фокусирајте се на бизнисот, благодарение на сигурноста која ја нуди нашата 3-годишна гаранција -27%
Slide imageRUNNER 2425 Напредна безбедност, контрола и продуктивност во економичен пакет -27% Slide imageFORMULA DR-C225 -14% Slide CANON
imageRUNNER 400
Прецизност во комбинација со напредни перформанси и продуктивност -30%
Slide Canon PIXMA
G1411
Неверојатно голем број на отпечатени страници -27%

СЕРВИС

Импегна, покрај долгогодишен Canon Partner во Македонија за продажба, е и единствен сертифициран долгогодишен Canon Service Partner за принтери, скенери, мултифункциски уреди и калкулатори за целата територија на Македонија.

ПРОДАЖБА

Импегна е сертифициран Canon Partner. Синоним за нашиот успех се висококвалитетни уреди, долготрајност на уредите, постојан лагер на најпродаваните уреди по сегмент како и консултации со продажба за Вашите потреби и правилен избор на она што Вам ви треба.

ИЗНАЈМУВАЊЕ

Доколку сакате да изнајмите уред/уреди, ние сме компанија која нуди целосна подршка во тој сегмент: одбирање на уреди согласно Вашите потреби, одржување и сервисирање на истите и вклучен тонер за функционирање на уредот. Изберете принтер, мултифункциски црно-бел или колор уред, или пак imageRUNNER црно-бел или колор фотокопир со завидни перформанси.

ОДРЖУВАЊЕ

Доколку Ви е потребна компанија која целосно ќе се грижи за Вашиот уред, преку континуирано одржување и сервисирање на истиот, со висококвалитетни делови и сервиси, Импегна е правата компанија за Вас.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

 • 06 јуни 2023 by Zoran Kitanoski, in ПЛОТЕРИ
  imagePROGRAF TM-200
  Добивајте неверојатни отпечатени материјали со овој напреден печатач за големи ф...
  READ MORE +
 • 06 јуни 2023 by Zoran Kitanoski, in МУЛТФУНКЦИСКИ УРЕД
  imageRUNNER 2425
  Идеално решение за мали и средни динамички канцеларии со големи обеми на печатењ...
  READ MORE +
 • 06 јуни 2023 by Zoran Kitanoski, in СКЕНЕРИ
  imageFORMULA P-215II
  Во канцеларијата, во домот или додека патувате, стилскиот P-215II нуди вистинска...
  READ MORE +
TOP