imagePROGRAF TM-200

Добивајте неверојатни отпечатени материјали со овој напреден печатач за големи формати.

Вид повеќе на следнов ЛИНК

imageRUNNER 2425

Идеално решение за мали и средни динамички канцеларии со големи обеми на печатење и скенирање. Види повеќе на следниов ЛИНК

imageFORMULA P-215II

Во канцеларијата, во домот или додека патувате, стилскиот P-215II нуди вистинска практичност со функцијата поврзи-и-скенирај. Тој е најбрзиот пренослив скенер со брзини на двострано скенирање до 30 слики/мин. Повеќе на следниов ЛИНК