imageFORMULA P-215II

Во канцеларијата, во домот или додека патувате, стилскиот P-215II нуди вистинска практичност со функцијата поврзи-и-скенирај. Тој е најбрзиот пренослив скенер со брзини на двострано скенирање до 30 слики/мин. Повеќе на следниов ЛИНК