CanoScan LiDE 300

Free!

Compare
Category:

Description

CanoScan LiDE 300 од Canon

Овој лесен, компактен и достапен скенер е совршен за оние кои сакаат практично печатење со допир на едно копче.

 

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CanoScan LiDE 300”

Your email address will not be published.