CanoScan LiDE 400

Free!

Compare
Category:

Description

CanoScan LiDE 400 од Canon

Овој брз скенер со модерен и стилски дизајн создава професионални копии од сите документи, фотографии или книги со висока резолуција

 

Линк за детална спецификација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CanoScan LiDE 400”

Your email address will not be published.